1747, niche parfémovaná voda pánská 2 ml tester sáček

85 Kč 70 Kč bez DPH
Skladem

Pánská vůně 1747 v sobě nese svěží citrusové a výrazně dřevité tóny. Vůně pro elegantní může s vytříbeným vkusem.

Hlava vůně pojí tóny bergamotu, citrónu a levandule a umocňuje ji dřevité srdce z cedrového a santalového dřeva. Dokonalý základ vůně složený z mechu a pižma je okořeněn mořskými tóny pro intenzivně mužnou vůni.

Hlava niche vůně: bergamot, levandule a citron
Srdce niche vůně: cedrové dřevo, bílé květy, santálové dřevo
Základ niche vůně: bílé pižmo, dubový mech, mořské tóny
 

Obsah 2 ml

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nevšední kombinace dřeva, citrusu, pižma i květin dodává originální tóny pánskému niche parfému 1747. Výtažky z dřevin a rostlin rostoucích zároveň na úpatí hor a poblíž azurového pobřeží ve Francii, v naprosto osobitém klimatu, mají v sobě sílu slunce, moře i hor zároveň.  

Niche vůně pro muže 1747 je originální kombinace lehce kořeněné, dřevité, svěží i květinové vůně zároveň. I přesto, že vůně je výrazná, působí příjemným, svěžím a zároveň jemným nenuceným dojmem. Nepřehlédnutelná vůně podtrhující mužnost a vitalitu. Kořeněná lehce nasládlá a přesto svěží vůně. 

 
1747 pánský parfém svěží dřevitá vůně pro elegantní muže Galimard eshop Amande Lux
 

Vůně je originální a vytvořena míchači vůní v nejstarší francouzské parfumérii Galimard s tradicí od roku 1747. Zakladatel parfumérie Jean de Galimard byl zakladatelem parfemářského řemesla vůbec. Původně se živil jako koželužník, zpracovával kůži a šil z ní oblečení. Problém bylo, pokud se v takovém oděvu někdo zpotil, začal zapáchat. Proto začal macerovat rostliny a dřeviny rostoucí v okolí Grasse v Provance a získával z nich vonné esence. Ty přidával do nálevu, ve kterém máčel kůže před zpracováním a tím vyřešil i problém se zápachem. Triumfem byly jeho "vonné rukavičky", které věnoval na královský dvůr a tím se proslavil. Založil parfemářský cech a dodával vonné esence i na dvůr krále Ludvíka XV. a velkou milovnicí jeho vůní byla i Madame de Pompadour, která určovala módní trendy té doby.

Doplňkové parametry

Kategorie: 1747
Koncentrace: Parfémovaná voda
Typ vůně: Citrusová, Dřevitá, Chyprová, Květinová, Mořská, Pižmová, Svěží, Zelená
Vonné složky: Bergamot, Bílé květy, Citron, Dřevo cedrové, Dřevo santálové, Levandule, Mech dubový, Mořské tóny, Pižmo bílé
Značka: Galimard
Typ: parfémované vody
Určení: pánské
Objem: 2 ml
Požadované vlastnosti: Vzorek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz