⭐ Rty jako Angelina Jolie a charisma jako Brad Pitt - snadné

Zavřete oči .. budeme chvíli snít, unesu Vás do Provence ..

Představte si, že Vás dnes čeká červený koberec, filmový festival ve francouzském Cannes a Vy jste za hvězdu.

JSTE ŽENA,  máte běžný typ pleti, ani světlý, ani tmavý, po opálení zčervenáte a pak naberete tóny do hněda nebo broskvova .. takže Angelina Jolie má stejný typ pleti jako Vy :-) Potřebujete dnes být elegantní, decentní a půvabná, chcete zářit a nechat vyniknout své ženskosti. Je to Váš den! A přestože Vám už není 20, máte stále světu co nabídnout. Jste diamant vybroušený životem a zkušenostmi ..  Chcete mít krásné rty, hledáte vhodný make-up .. a pozor .. přichází klíčový okamžik.. jaký make-up a jakou rtěnku zvolit? Hned Vás napadá, že zavoláte na naší voňavou zákaznickou linku 775 37 37 02 a telefon už bere Jarmila .-) Vy říkáte, že jste naše zákaznice a používáte pudrový make-up Svea, chcete rtěnku a nevíte si rady s výběrem, obáváte se i efektu žlutých zubů, a to si jako hvězda červeného koberce nemůžete dovolit. Řešení je snadné.  Ještě Vás ubezpečím, abyste mi důvěřovala, protože barvy na monitorech klamou, ale já Vám vyberu to, co mám prověřeno praxí na ženách .. a tady je mé doporučení. Doporučím Vám takové odstíny, které dodají na plnosti rtů, nezvýrazní rýhy na rtech i když rtěnky jsou matné nebo polomatné, dodají hydrataci a hebkost Vašim rtům. Váš úsměv nenechá netečným ani Brada Pitta, který Vás pozoruje zpovzdálí .-)

Mé doporučení je tedy:

- rtěnka Lingon - tělová s podtónem do cihlova - která má sytou tělovou barvu, takže rty jsou v ní upravené, plné, velmi příjemné na pohled, heboučké, rtěnka je matná, ale ne suchá, tudíž nezvýrazňuje rýhy na rtech. Budete v ní vypadat asi takto

- rtěnka Körsbär - elegantní s podtónem do malinova

- pastelka Monika - matná "rtěnka" s podtónem do červeno - vínové, která má úžasnou konzistenci a nerozpíjí se do vrásek kolem úst, i když nemáte zrovna po ruce konturku

- rtěnka Björnbär - matná s podtónem do švestkové až tmavě vínové, která Vaše rty nádherné zvláční a dodá jim až smyslnou plnost

Ještě k tónům make-upu, vhodná bude i Freja. Pokud jste světlejší, pak Ingrid. Jestliže jste opálenější po létě, pak Disa.  Pro více opálené Ylva.

JSTE MUŽ a máte charisma, jste elegantní, máte už věci v hlavě srovnané, ženu okouzlíte nejen svým vzhledem, ale i vnitřním kouzlem a životním nadhledem, takže celý Brad Pitt .-) Pak svou mužnost a eleganci umocníte nádherným francouzským parfémem Un Hiver à Grasse, který byl namíchán a vytvořen jen pár kilometrů od Cannes ... v nedaleké Grasse, kolébce parfémů. 

Pokud jste si vybrali nějaký z těchto klenotů, budou Vás těšit a zdobit nějaký čas a Vy už víte, že zásadní je cítit se hezky. Protože právě o Váš vnitřní pocit jde!

Úplně Vás vidím, jste nádherní a já Vám tak držím palce, protože Vaše cesta k úspěchu jistě nebyla lehká. Takže Vám přeji hodně sil a užijte si svůj večer .-)

Zdraví Vás Jarmila z Amande Lux.-)

#unsubscribe#

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz