Příběh parfumerie Galimard

Niche parfémy Galimard přírodní kosmetika Žatec

Niche parfémy nejstarší francouzské parfumerie Galimard s tradicí v parfumářském řemesle od roku 1747. Výhradní e-shop pro Českou republiku

Parfumerie Galimard je nejstarší francouzskou parfumerií, která má tradici již od roku 1747. Svými vonnými rukavičkami se proslavila u královského dvora Ludvíka XV.

Dodnes probíhá výroba parfémů tradičními postupy a podle originálních receptur.

Niche parfémy Galimard vyráběné tradičními postupy s tradicí od roku 1747 

Madame de Pompadour, která byla mocnou osobností této doby, byla také velkou milovnicí a znalkyní vůní Parfumerie Galimard. 

Parfumerie Galimard mapa Provence 

Rodinná parfumerie GALIMARD má tradici v parfemářském řemesle od roku 1747 a je jednou z nejváženějších parfemářských domů ve Francii.  Jeji zakladatel Jean de Galimard byl i zakladatelem parfémářského cechu ve Francii.

 galimard plátky růže

 

Výroba parfémů a čistých přírodních olejů probíhá tradičními řemeslnými postupy s velkým podílem ruční práce. 

Vonné esence používané při výrobě jsou jedny z nejkvalitnějších na světě a parfumerie Galimard je sama získává a zpracovává z přírodních zdrojů okoli Grasse v Provence.

Receptury niche parfémů jsou jedinečné a originální.

Kompozice vůní jsou uměleckým dílem "NOSŮ".

Parfumerie Galimard jako jedna z mála na světě má vlastní "NOSY", profesionální míchače vůní, kterých je na světě jen cca 50, z toho 13 jich zije přímo v Grasse, kolébce světového parfemářského umění.

Odhalte krásu, jemnost a jedinečnost niche vůní, kterým podlehla i Madame de Pompadour. 

Jemný květinový niche parfém A CONTRE-JOUR francouzská parfumerie Galimard

 

Přidávané vonné esence jsou získávány z rostlin a dřevin okolí Grasse a jsou jedny z nejkvalitnějších. Parfumerie Galimard vonné složky sama zpracovává, tudíž jde o čisté přírodní zdroje.

Mýdlová hmota je tvarována ve starobylých formách. Dárkové sady francouzských mýdel jsou často věnovány jako luxusní dárek pro jakoukoli příležitost. 

 

Dárková sada - ručně dělaná francouzská jemně parfémovaná mýdla

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz