Krémy pro citlivou pleť

Řada minerálních krémů s vysokým podílem přírodních látek od švédské značky Idun Minerals jsou vyvinuté ve spolupráci s dermatology a určené i pro citlivou pleť. 

Krémy obsahují extrakty z jablek, vitamíny a minerály, které udržují pokožku vyváženou a poskytují ty nejlepší podmínky a základ pro další aplikaci make-upu.  

 

Denní krém suchá pleť     Denní krém normální a smíšená pleť      Obohacený noční krém            Oční krém pro citlivé oční okolí s přírodními hydratačními složkami Idun Minerals 

 

 

Hydratační i obohacený denní krém jsou hydratační krémy, které chrání a hydratují pokožku během celého dne. Oba krémy obsahují vitamín C, E a kyselinu listovou (vitamín B9), stejně jako minerály. 

  • HYDRATAČNÍ DENNÍ KRÉM je vyvinut pro normální a smíšenou pleť, zatímco
  • DENNÍ KRÉM MINERÁLNÍ je extra obohacený denní krém speciálně vyvinutý pro suchou pleť.
  • OBOHACENÝ NOČNÍ KRÉM je určen pro všechny typy pleti. Obnovuje pleť během  nočního odpočinku. VÝŽIVNÝ NOČNÍ KRÉM  hydratuje pokožku a poskytuje jí bohatou výživu nutnou k noční regeneraci. Noční krém je obohacen kakaovým a bambuckým máslem. 
  • HYDRATAČNÍ OČNÍ KRÉM je speciálně přizpůsoben pro citlivé oblasti kolem očí. Oční krém chrání a hydratuje citlivou pokožku pomocí přírodních hydratačních složek a vitamín B3. Oční krém má také aplikátor určený k jednoduché a příjemné aplikaci.

 Denní a noční krém pro citlivou pleť Idun Minerals v eshopu Amande Lux

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz