Vánoční setkání s parfumerií GALIMARD, moderátorkou JOLANOU VOLDÁNOVOU a přední českou vizážistkou LUCIÍ HRUŠKOVOU GIBODOVOU.

 

Naprostá novinka Niche parfém Plumetis obsahuje heliotropní prášek. Heliotropní je slunečnice, otáčí se za sluncem. Parfumerie Galimard

Přijďte si k nám užít dobrou kávu a ještě lepší společnost zajímavých lidí, luxusních vůní a kosmetiky z krásné čisté švédské přírody.

Dne 6.12.2018, ulice Žitenická 9D, Praha 9, v čase od 11 - 19 h.

Přijďte si v tomto předvánočním čase přivonět k originálním niche parfémům parfumerie Galimard. Podvečerem Vás provede známá moderátorka Jolana Voldánová, která je tváří parfumerie Galimard.

Jolana Voldánová profesionální moderování akcí

Představíme Vám i švédskou přírodní kosmetiku Idun Minerals, která je vhodná i pro citlivou pleť, alergiky a astmatiky. Budete si moci otestovat makeup a jiné produkty. 

 

Využijte odborných rad vizážistky Lucie Hruškové Gibodové, která líčí pro prestižní časopisy a módní přehlídky jak v Čechách, tak i v zahraničí. Podílí se na líčení pro televizní reklamy, učí na školách pro vizážisty a líčí mnoho celebrit. Několik let byla taktéž Nacional Makeup Artist pro značku Lancôme pro Českou a Slovenskou republiku. Líčila osobnosti a celebrity televize a módního světa, například Terezu Maxovou, Daru Rolins, Michaelu Jílkovou, Janu Bobošíkovou, Nikol Moravcovou, Lindu Vojtovou nebo Annu Linhartovou.

Lucia Gibodová Hrušková

Od 11 do 15 h - volný prodej a poradenství při výběru vhodné vůně a kosmetiky

Od 15 - 18 h - odpoledne s Jolanou Voldánovou a Lucií Hruškovou Gibodovou. Lucia vás v krátkých vstupech naučí například jak si správně:

  • vybrat makeup
  • nalíčit oči a obočí
  • jak na líčení rtů
  • vybrat správnou pečující a čistící kosmetiku
  • jak používat správně štětce a tak dále.

 

Těšíme se na Vás, tým Amande Lux

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz