Hodnocení obchodu

5,0 11 hodnocení
Přidat hodnocení
5
11x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21/06/2018
5
Avatar autora | 10/06/2018
Velka spokojenost
Avatar autora | 07/06/2018
Jsem velmi spokojená, jen s doručením balíku do ruky měla pošta problém. Nedala žádné oznámení do schránky, musela jsem sama zjišťovat, jestli balíček už dorazil na poštu. Nakonec jsem se dočkala. Děkuji.
Avatar autora | 16/05/2018
nádhera, miluji Francii
Avatar autora | 13/05/2018
Paráda. :)
Avatar autora | 19/04/2018
Veliká spokojenost, rychlé vyřízení nákupu, vstřícné jednání. Palec nahoru.
Avatar autora | 26/03/2018
Jsem velmi spokojená, už dlouho jsem toužila koupit něco od této značky, před lety jsem navštívila přímo obchod v Grasse, byla jsem nadšená, mohu jen doporučit.
Avatar autora | 17/03/2018
Velmi spokojená. Tyto parfémy používám cca 10 let a mohu jen doporučit. Zde v obchodě jsem nakupovala poprvé a také plná spokojenost. Děkují.
Avatar autora | 16/03/2018
Ano,jsem hodně spokojená
Avatar autora | 25/02/2018
Velka spokojenost !! Kdo nezna tyto larfemy, mohu jen doporučit.
Avatar autora | 21/02/2018
Milé dámy. Velmi Vám děkujeme za Váš čas a úžasný přístup. Vystihuje to replika z filmu: „Byl to krásný, poetický večer“ a rozhodně nápor na naše nosy. Věřte, že když se v této ryze ženské společnosti a s tímto námětem, cítil dobře i můj velmi praktický, technicky založený syn, není větší poklony. Rozhodně jste získaly zákaznici a jak mohu, tak o Vás vyprávím a chválím a chválím…a dokud papírky voní, strkám je i pod jiné nosy. Myslím, že narozeniny členů rodiny se bez Vašich vůní neobejdou. Přeji Vám úspěch a radost z práce, která, jak je vidět je i Vaším koníčkem. Je báječné, že před 270 lety vznikl Galimard a ještě báječnější je, že jste ho přivezly do Čech. Krásný den, Dana

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 11

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.