Jak mít rychle krásnou a upravenou pleť i s vráskami

 Stačí 3 minuty a pleť je nádherná, žádné velké líčení .-). A co víc, budete vypadat přirozeně a upraveně bez efektu make-upu. Bonusem je i ochrana SPF 15.

  • Máte citlivou pleť?
  • Máte zralou pleť a chcete ji mít upravenou a nezvýrazňovat vrásky?
  • Máte smíšenou nebo mastnou pleť?
  • Potíte se na obličeji?
  • Chcete mít upravenou pleť, ale nevyhovuje vám tekutý make-up a máte po něm pocit ucpaných pórů a zvýrazněných vrásek?

Pokud na jednu otázku odpovíte ano, pak jsou naše tipy určeny právě vám .-)

Dosud jsem make-upy nerada používala, vadil mi pocit ucpaných pórů a potila jsem se na obličeji.

"Pak jsem ale objevila pro mne převratný makeup. Převratný v tom, že je pudrový a rozjasňující a neucpává mi póry. Navíc tím, že má charakter pudru, tak průběžně přes den odsává přebytečný maz a tak i večer jsem ještě krásně upravená".

Zajímavostí je, že švédská kosmetika Idun Minerals využila sílu přírody a do pudrového makeupu přidala i jemně rozemletou slídu, které není  viditelná na pleti, ale má neskutečný efekt přirozeného rozjasnění a optického zjemnění vrásek. Tyto miniaturní rozjasňující částečky slídy mají jediný účel, odrážet světlo a tak pleť rozjasní a v podstatě vykrývají naše krásné vrásky. Jsou to "světelné štíty". Pudrový make-up je pro mne James Bond mezi make-upy, taktně a rychle zasáhne, je velmi laskavý k naší pleti i k naším vráskám .-) S ním se cítím bezpečně v jakoukoli denní i noční dobu .-) 

Na trhu je více značek, které se věnují pudrovým make-upům, ale speciálně švédská kosmetická značka Idun Minerals je orientována na citlivou pleť a tak pudrový make-up bez problémů snáší i má extrémně citlivá pleť. Ale Idun je prostě ověřená jistota. 

 

Pudrový make-up ocení i ženy jakéhokoli věku, které mají citlivou, smíšenou nebo mastnou pleť, protože je schopen v průběhu dne odsávat přebytečný maz a pleť je krásně upravená po celý den.

Pudrové makeupy pro citlilvou pleť

Pudrové make-upy sami používáme a natočiy jsme vám s Veronikou videorecenzi, kterou najdete na našem youtube kanále. Ve videu vám představíme tipy a triky jak pudrový make-up aplikovat. Představíme vám:

  • Pudrový makeup
  • Antibakteriální podkladovou bázi Iris s aktivním černým uhlím
  • Kosmetický hypoalergenní štětec Kabuki ideální pro aplikaci pudru, protože je hustý
  • Pudrový korektor Idegran pro neutralizaci zarudnutí pleti, pokud trpíte růžovkou atd. prostě pro sjednocení barevné nedokonalosti pleti

Odstín pudru

Pudry mají střední kryvost. Pro představu Veronika používá odstín Ylva, já přes léto, když jsem více opálená tak Sveu, maximálně Disu, přes zimu, kdy je pleť světlejší tak Ingrid.

Tónovací krém

Pod pudrový make-up je idální použít tónovací nebo bb krém. My obě používáme Tónovací a hydratační krém Len, odstín Medium. Krém je velmi lehký, lze jej použít i samostatně. Nanášejte vždy na vlhkou pleť, ideálně na sérum. Není znatelný na pleti, spíše jen sjednotí tón a působí velmi přirozeně. Samozrejmě ve spojení s pudrový make-upem je pak velmi snadné dosáhnout krásné a zdravě vypadající pleti. 

Krém i pudr vám vydrží velmi dlouho a je to jedna z nejlepších investic, jakou jsem do kosmetických přípravků udělala. 

Kosmetický štětec

Pudrový make-up je důležité nanášet hustým kosmetických štětcem, ideálně Kabuki. 

 

Mějte se rády, protože nikdo jiný to za vás neudělá .-)

Zdraví vás Jarmila .-)

 

PS. Používáte pudrové make-upy? Napište nám pod článek vaše zkušenosti. 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz