Ideální vůně do kolektivu a do zaměstnání

Ideální vůně do kolektivu nebo zaměstnání

 

Vůně, které používáte, o vás hodně prozradí. Vůně je totiž pravděpodobně tou nejintimnější a nejosobnější věcí, kterou nosíte. Proto je její výběr velice důležitý. Než si pořídíte novou vůni, vždy ji vyzkoušejte na vlastní pokožce. Zajistíte tak, aby vám investice do nové vůně dělala radost.

 

Bohužel jsou některé profese, v nichž není dovoleno používat parfémy. Týká se to hlavně lidí, kteří pracují v nemocnicích, laboratořích nebo dalších odvětvích, kde je vůně na překážku.

 

Ide%C3%A1ln%C3%AD%20parf%C3%A9m%20do%20spole%C4%8Dnosti%20i%20do%20zam%C4%9Bstn%C3%A1n%C3%AD.%20Niche%20parfumerie%20Galimard%20s%20tradic%C3%AD%20od%20roku%201747.%20Luxusn%C3%AD%20a%20origin%C3%A1ln%C3%AD%20receptury.

 

Lámete si hlavu nad tím, jakou vůni si vzít do kolektivu či zaměstnání? Ideální je taková, která nikoho neurazí a přitom ve vás vyvolává příjemný pocit.

 

Spíše než těžké kořeněné vůně jsou vhodnější lehké a svěží parfémy.

 

 

Francouzký niche parfém svěží vůně ideální do zaměstnání a do společnosti JOURNAL INTIME. Vhodnýa originální dárek pro ženu k jakékoli příležitosti JOURNAL INTIME

Čistá, osvěžující, vibrující vůně. Velmi lehká – ani moc květinová, ani moc ovocná. Na začátku ucítíte černý rybíz, grapefruit a tóny růže. Ostružinové akcenty a konvalinka se dokonale mísí se santalovým dřevem, pižmem a tóny kosatce.

 

 

Songeries oblíbení dármský niche parfém. Luxusní parfém do společnosti a do zaměstníní. Francouzská parfumerie Galimard s tradicí od roku 1747. Vůně, které obdivovala i Madame Pompadour. SONGERIES

Rafinovaná, zajímavá, jemně sladká vůně. Na začátku pocítíte tóny černého rybízu a pačuli, následně květinové akordy s drobnými ovocnými podtóny. Vhodná na každodenní nošení. Doporučuji před koupí otestovat.

 

FÉMINISSIME smyslná ženská vůně svěží se sladšími tóny vhodná do společnosti a do zaměstnání. Niche parfumerie Galimard FÉMINISSIME

Jedná se o orientální květinovou vůni, ale zároveň je to jemný a okouzlující svěží parfém. Vůně začíná notnou dávkou pačuli a ovocným akordem ananasu, následně nastupuje závan bílých květin. Teplá vůně se postupně přiklání k ovocnému tónu. Hluboká, komplexní vůně s dlouhou výdrží.

 

 SI TU SAVAIS

Čerstvá, čistá a přátelská vůně. Ovocně-květinová vůně s citrusovým začátkem. Lehký a delikátní jasmín a hyacint spolu s růží obklopují dřevité základní tóny společně s pižmem. Diskrétní vůně do kanceláře nebo na pracoviště.
Si tu savais NICHE PARFUMERIE GALIMARD

Napsala

Kornélia Adášek

Uznávaná znalkyně ze světa parfémů, která pořádá kurzy Degustace parfémů.

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz