Denní rutina (nejen) pro citlivou pleť

.Pečující pleťová řada vhodná i pro citlivou pleť švédská kosmetika Idun Minerals

Denní rutina je něco, co musí řešit každá žena, pokud ji záleží na své pleti a chce si udržet její mladiství vzhled a elasticitu.

IDUN Minerals vám představuje řadu péče o pleť, která se skládá z 9 produktů. Všechny produkty jsou obohaceny o vitamíny a minerály, které pomáhají hydratovat pokožku, udržují jí mladistvou a pomáhají pleti odolávat vnějšímu stresu. Řada péče o pleť je navržena tak, aby vyhovovala i té nejcitlivější pokožce a udržovala ji vyváženou. Celá řada švédské kosmetiky Idun Minerals je 100% veganská. 

Každodenní péče o pleť by měla být snadná, proto je řada rozdělena do 3 jednoduchých kroků.

Krok 1 - Čištění

Pokud máte suchou pleť, je to dobré si čistit pleť s pleťovým mlékem, které účinně odstraňuje make-up z obličeje, dokonce i voděodolný. Čistící pleťové mléko na sebe váže vlhkost v pokožce díky obsaženým olejům z řepky a ovsa a dalším přísadám. 

Pokud máte normální nebo smíšenou pleť, je vhodnější denní rutinu provádět pomocí čisticí pleťové pěny na obličej a oči, která je speciálně vyvinuta pro tento konkrétní typ pleti.

Chcete-li se zbavit posledních nečistot, použijte pleťovou vodu, kterou je vhodné nanést na vatový tampón a dočistit pleť. Naše hydratační čisticí micelární voda s rozstřikovačem je vhodná i k osvěžení pleti a dodání hydratace během dne.

Čistící mléko vhodné i pro citlivou pleť Idun Minerals  Čistící pěna vhodná i pro citlivou pleť  Micelární voda vhodná i pro citlivou pleť Idun Minerals

 

Krok 2 - Sérum

Vysoce hydratační sérum  aplikuje před nanesením denního a nočního krému. Serum je vysoce hydrateční, obsahuje kyselinu hyaluronovou a vitamín B3 a díky tomu hydratuje pleť do hloubky a má protizánětlivé účinky. Hydratační sérum je vhodné pro všechny typy pleti.

Hluboce hydratační olejové sérum dodává pleti hydrataci. Je vhodné pro suchou a citlivou pleť. V séru jsou obsaženy posilující, vyživující a zklidňujících oleje z ovsa, oliv a bambuckého másla. Olejové sérum je obohaceno antioxidačním vitamínem E, který chrání pokožku před volnými radikály a vnějšími vlivy. Obsažený ovesný olej je využíván pro svědivou a podrážděnou pokožku. Pomáhá obnovovat normální pH pleti a udržuje zdravou ochrannou vrstvu na pokožce. Obsahuje vysokou koncentraci esenciálních mastných kyselin a antioxidantů. Má zvláčňující a snadno absorbované protizánětlivé, anti-dráždivé a antialergické vlastnosti. Sérum se rychle vstřebává do pokožky, pleť je po aplikaci sametově hebká a hydratovaná. Sérum se řadí mezi suché oleje, ihned se vstřebá a nezanechává mastný film na pleti.

 Vysoce hydratační sérum Idun Minerals  Olejové sérum vhodné i pro citlivou pleť kosmetika Idun Minerals

 

Krok 3 - Krémy

IDUN MINERALS -  řada minerálních krémů s vysokým podílem přírodních látek. Krémy obsahují extrakty z jablek, vitamíny a minerály, které udržují pokožku vyváženou a poskytují ty nejlepší podmínky a základ pro další aplikaci make-upu. Krémy jsou vyvinuty ve spolupráci s dermatology, a proto je mohou používat i lidé s citlivou pletí. 

Hydratační i obohacený denní krém jsou hydratační krémy, které chrání a hydratují pokožku během celého dne. Oba krémy obsahují vitamín C, E a kyselinu listovou (vitamín B9), stejně jako minerály. 

  • HYDRATAČNÍ DENNÍ KRÉM je vyvinut pro normální a smíšenou pleť, zatímco
  • DENNÍ KRÉM MINERÁLNÍ je extra obohacený denní krém speciálně vyvinutý pro suchou pleť.
  • OBOHACENÝ NOČNÍ KRÉM je určen pro všechny typy pleti. Obnovuje pleť během  nočního odpočinku. VÝŽIVNÝ NOČNÍ KRÉM  hydratuje pokožku a poskytuje jí bohatou výživu nutnou k noční regeneraci. Noční krém je obohacen kakaovým a bambuckým máslem. 
  • HYDRATAČNÍ OČNÍ KRÉM je speciálně přizpůsoben pro citlivé oblasti kolem očí. Oční krém chrání a hydratuje citlivou pokožku pomocí přírodních hydratačních složek a vitamín B3. Oční krém má také aplikátor určený k jednoduché a příjemné aplikaci.

  Denní krém suchá pleť  Denní krém normální a smíšená pleťObohacený noční krémOční krém pro citlivé oční okolí s přírodními hydratačními složkami Idun Minerals 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz